Prijs instellen

Max
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Aardappelschilmachines

Aardappelschilmachines, u kunt niet zonder! Zeker niet als u een grote snackbar of een groot restaurant heeft. Stelt u zich eens voor dat uw medewerker alle aardappels met de hand moet schillen. Dan is hij dagen bezig! Gelukkig is dat met de aardappelschilmachines verleden tijd.

U kunt kiezen uit 4 schilmachines de Fimar van 18 kg, de Fimar van 10 kg, het tafelmodel van 5 kg en de aardappelschrapmachine. Het voordeel van de aardappelschrapmachine is dat deze compact én solide is.

De machines hebben allemaal een laag energieverbruik. U wilt natuurlijk geen extra hoge kosten omdat u de aardappels nu machinaal schilt in plaats van met de hand.

Aardappelschilmachines bij RB Cool Plus

RB Cool Plus is uw vaste adres voor hoogwaardige keukenapparatuur. Zowel voor bedrijven als voor consumenten. Met 20 jaar ervaring in de koeltechniek en een eigen serviceteam voor onderhoud zijn wij specialist in professionele horeca- en keukenapparatuur.

Heeft u een aardappelschilmachine uitgezocht? Wij bezorgen uw bestelling geheel gratis!

We hebben een grote passie voor horeca-apparatuur en denken graag met u mee. Heeft u een specifieke wens of vraag? Neem contact met ons op en we begeleiden u graag. 

Lees meer Lees minder
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »