levering Snelle levering
service Uitstekende service
advies Vakkennis en deskundig advies
sterren 9.8

grote koelkast

Grote koelkast

Op zoek naar een grote koelkast? Of u hem nu gebruikt voor in uw horecagelegenheid of gewoon bij u thuis. Bij RB Cool Plus vindt u uw ideale grote koelkast. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten grote koelkasten, zoals koelkasten met blinde deuren en grote displaykoelkasten.

De meeste van onze grote koelkasten zijn uitgerust met een handige LED-display, waarop eenvoudig de temperatuur af te lezen en in te stellen is. Daarnaast beschikt een groot aantal grote koelkasten over wieltjes, waardoor deze eenvoudig op de juiste plek te plaatsen zijn.

Toch liever een iets kleinere koelkast? Bekijk dan ook eens onze RVS koelkasten tafelmodel of onze kleine koelkastjes!

Grote koelkast van topmerk

In het assortiment grote koelkasten van RB Cool Plus vindt u een ruim aanbod aan topmerken. U kunt voor uw grote koelkast kiezen uit merken als Polar en Exquisit. Deze merken zorgen keer op keer voor tevreden klanten. Wij hebben een goede relatie met deze merken en daar laten wij u van meeprofiteren! U maakt namelijk optimaal gebruik van onze scherpe inkoopprijzen. Dit berekenen wij door in de prijs die u betaalt voor uw grote koelkast.

Grote koelkast kopen

Een grote koelkast kopen gaat bij RB Cool Plus eenvoudig via onze website. De meeste van onze grote koelkasten hebben wij standaard op voorraad, waardoor wij deze binnen twee werkdagen bij u kunnen bezorgen. Bij RB Cool Plus is de bezorging van uw grote koelkast boven de €199 helemaal gratis. Als extra service kunt u gebruik maken van onze servicedienst. Onze gespecialiseerde monteurs verzorgen dan niet alleen de installatie van uw grote koelkast. Ze nemen ook het onderhoud van de koelkast voor hun rekening. Wilt u meer weten over service of heeft u vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.