levering Snelle levering
service Uitstekende service
advies Vakkennis en deskundig advies
sterren 9.8

Groothandel horeca apparatuur

Groothandel horeca apparatuur

Bent u op zoek naar een groothandel horeca apparatuur? Bij RB Cool Plus vindt u alles wat u nodig heeft in de keuken van uw horecagelegenheid. Van de koudste vriezers tot de heetste ovens, RB Cool Plus is uw groothandel voor alle horeca apparatuur. Bij ons kunt u terecht voor alle topmerken tegen de scherpste prijzen!

Een uitstekende service en een zeer snelle levering! Wacht niet langer en profiteer direct van onze scherpe prijzen. Bekijk ook eens onze:

Breed assortiment horeca apparatuur

In ons assortiment vindt u een breed scala aan professionele koelingen. Zo bieden wij mini koelkasten, maar ook grote dubbelsdeurs koelkasten met een inhoud van meer dan 1400 liter. Maar ook voor het tentoonstellen van uw producten hebben wij oplossingen, zoals koelvitrines. In ons assortiment vindt u daarnaast koelwerkbanken, waar u uw klaargemaakte gerechten direct koel kunt bewaren onder het werkoppervlak. Voor wijnkoelers bent u bij RB Cool Plus aan het juiste adres. Uw groothandel horeca apparatuur levert meerdere wijnkoelers, waaronder koelingen met twee temperatuurzones. Hierdoor kunt u meerdere soorten wijnen op de juiste temperatuur houden. Als het een stukje koeler moet, kunt u bij ons terecht voor een groot aantal vriezer. Wij hebben zowel grote als kleine vriezers in ons assortiment. Naast de koelapparatuur vindt u in ons assortiment ook diverse keukenmachines en kookapparatuur. Al onze producten zijn van topmerken, die wij tegen scherpe prijzen kunnen aanbieden.

Service

Bij RB Cool Plus  geniet u van onze goede service. Zo verloopt het bestelproces eenvoudig en snel via onze website. Bezorging is bij een besteding vanaf €199 helemaal gratis. De meeste producten hebben wij standaard op voorraad, waardoor wij vaak binnen twee werkdagen kunnen leveren. U kunt bij uw groothandel horeca apparatuur ook gebruik maken van onze servicedienst. Onze gespecialiseerde servicemonteurs nemen dan het volledige onderhoud van uw horeca apparatuur voor hun rekening. Wij helpen u graag met het uitzoeken van het juiste product. Neem daarvoor gerust contact met ons op. Ook voor vragen over onze servicedienst kunt u bij ons terecht.