levering Snelle levering
service Uitstekende service
advies Vakkennis en deskundig advies
sterren 9.8

glazen koelkast

Glazen koelkast

Bent u op zoek naar een mooie en betaalbare glazen koelkast? In onze webshop vindt u een breed aanbod aan glazen koelkasten. Of u de koelkast met glazen deur nu gebruikt voor uw eigen keuken of in uw horecagelegenheid, onze glazen koelkasten komen overal tot hun recht.

In ons assortiment vindt u glazen koelkasten van verschillende afmetingen, variërend van een inhoud van 25 liter tot meer dan 1000 liter. Wij leveren diverse soorten glazen koelkasten, zoals barkoelkastendisplay koelkasten en tafelmodel koelkasten. U kunt kiezen uit modellen met vriesvak en modellen zonder vriesvak. Sommige glazen koelkasten zijn uitgerust met een handig slot. Bovendien zijn de koelkasten  met glazen deur energiezuinig.

Ook bieden wij speciale wijnkoelkasten, met een extra groot bereik in temperatuur, zodat de wijnen altijd op de gewenste temperatuur kunnen worden geserveerd.

Glazen koelkasten tegen een scherp tarief

Al deze glazen koelkasten kunnen wij tegen een scherp tarief aanbieden. Door onze goede banden met leveranciers kunt u meeprofiteren van de laagste prijzen. Enkele merken uit ons assortiment zijn Polar en Exquisit, merken die altijd zorgen voor tevreden klanten. De meeste glazen koelkasten zijn standaard op voorraad en kunnen binnen 1 of 2 dagen bij u geleverd worden. Bestellingen met haast zijn voor ons dus geen enkel probleem.

Glazen koelkast kopen

Een glazen koelkast bestelt u eenvoudig online bij RB Cool Plus. Wij zijn bijzonder gespecialiseerd in koeltechniek. Op al onze producten ontvangt u minimaal 1 jaar garantie. Wij bieden u de kans de service en onderhoud van de koelkast met glazen deur te laten uitvoeren door onze eigen servicemonteurs.  Wilt u meer weten over onze service of wilt u begeleiding in het maken van de juiste keuze? Neem gerust contact met ons op.