levering Snelle levering
service Uitstekende service
advies Vakkennis en deskundig advies
sterren 9.8

gekoelde werkbank

Gekoelde werkbank

Zoekt u een gekoelde werkbank voor uw horecagelegenheid? RB Cool Plus biedt u diverse oplossingen. Bij hebben een breed aanbod in gekoelde werkbanken. Al onze gekoelde werkbanken bestaan uit een RVS werkblad. Daaronder treft u de koelingen, waarin u uw bereide maaltijden direct gekoeld kunt opslaan.

U kunt kiezen uit gekoelde werkbanken met deuren, lades of een combinatie hiervan. De temperatuur is in te stellen en te controleren via het digitale display. De afmetingen van de gekoelde werkbanken variëren. U kunt kiezen voor gekoelde werkbanken met vanaf 1 deur of 2 lades tot een gekoelde werkbank met 4 deuren .De gekoelde werkbanken dragen uitstekend bij aan een efficiënte indeling van uw keuken. Sommige uitvoeringen zijn uitgerust met wieltjes, waardoor eenvoudig op de juiste plek te plaatsten zijn.

Bekijk ook onze horeca koelwerkbanken

Gekoelde werkbank kopen

Binnen ons assortiment hebben wij meerdere merken gekoelde werkbanken. Voorbeelden hiervan zijn True en Polar. Deze merken staan goed bekend en wij horen dan ook vaak zeer positieve reacties van onze klanten. Bij RB Cool Plus kunt u deze topmerken gekoelde werkbanken kopen tegen een scherpe prijs. De meeste koelbanken zijn standaard op voorraad en daardoor kunnen wij deze binnen 2 dagen bij u leveren. Bij aanschaf van een gekoelde werkbank betaalt u geen verzendkosten.

Naast de koelwerkbanken hebben wij ook pizzawerkbanken in ons assortiment. Ook deze zijn uitgerust met een werkbank en een koelinstallatie.

Gekoelde werkbank met extra service

Voor onze klanten doen wij graag wat extra. Daarom bieden wij u de kansen om gebruik te maken van onze gespecialiseerde servicemonteurs. Zij verzorgen niet alleen de montage van uw gekoelde werkbank, maar nemen ook het verdere onderhoud voor hun rekening. Wilt u meer weten over deze service? Of wilt u extra informatie over onze producten? Neem dan contact met ons op.