levering Snelle levering
service Uitstekende service
advies Vakkennis en deskundig advies
sterren 9.8

diepvrieskast kopen

Diepvrieskast kopen

Een goede diepvrieskast hoort in elke horeca gelegenheid, want u wilt uw klanten alleen het beste voorzetten. Producten die net zo goed smaken als toen ze in de diepvrieskast gingen, doordat ze goed ingevroren zijn. Als u een goede diepvrieskast wil kopen, bij een betrouwbaar bedrijf, dan moet u bij RB Cool Plus in Enschede zijn. 

Wij hebben onder meer:

U heeft keuze uit meer dan 20 types diepvrieskasten.

Wilt u een diepvrieskast kopen, doe dat dan bij een betrouwbaar bedrijf

Want hoe goed een diepvrieskast ook is, alleen bij een bedrijf dat u vertrouwt weet u zeker dat u goed geholpen zult worden. En dat u niet teveel betaalt. Wij helpen u graag uw keuze te maken. U kunt RB Cool Plus bereiken op:

Lenteweg 19, Enschede 
info@rbcoolplus.nl 
053 – 737 01 40

Wij zijn van oorsprong specialisten in de koeltechniek. Sinds 2008 hebben we ons familiebedrijf uitgebreid met een webshop, voor allerlei koelproducten. Maar we kunnen u nog steeds dezelfde service bieden, nog steeds het onderhoud verzorgen, zodat uw diepvrieskast altijd optimaal functioneert. Ook als het even tegenzit.

Het ruime assortiment diepvrieskasten van RB Cool Plus

RB Cool Plus heeft, in de loop van de jaren, goede ervaringen opgedaan met een aantal merken. Deze merken hebben een: 

  • Goede prijs-kwaliteitverhouding 
  • Hoge kwaliteit
  • Zijn duurzaam en energiezuinig
  • Hebben een goede levensduur

Dit zijn onze merken: 

  • Combisteel
  • Polar
  • Gastro-Cool

Met deze merken weet u dat u kwaliteit in huis heeft. Of de diepvrieskast nu één of twee deuren heeft, laden of vakken, het zijn allemaal energiezuinige, hoogwaardige diepvrieskasten. Uw horeca zaak zal erop vooruit gaan, zodra de producten van RB Cool Plus er staan.Wacht niet langer en bestel direct uw eigen diepvrieskast!