levering Snelle levering
service Uitstekende service
advies Vakkennis en deskundig advies
sterren 9.8

Horeca Vrieskast 

Diepvrieskast horeca

Een horeca diepvrieskast mag niet ontbreken in uw professionele keuken. RB Cool Plus biedt u een breed aanbod aan horeca diepvrieskasten. Van een kleine vrieston met een inhoud van 80 liter tot een grote RVS horeca diepvrieskast van 1300 liter. Daarnaast is er de keuze tussen diepvrieskasten met blinde deuren en met glazen deuren.

Het voordeel van de horeca diepvrieskasten met een glazen deur, ook wel display vriezers genoemd,  is dat u goed het overzicht heeft wat de voorraad is en waar alles ligt. Hierdoor bespaart u energie.  De horeca diepvrieskasten zijn uitgerust met een digitale display, waarop u de temperatuur kunt controleren en reguleren. Een aantal van onze diepvrieskasten heeft wieltjes aan de onderzijde. Hierdoor zijn deze horeca diepvrieskasten eenvoudig op de juiste plek te zetten.

Diverse merken horeca diepvrieskasten

Wij leveren topmerken horeca diepvrieskasten, zoals Combisteel en Polar. Keer op keer horen wij zeer positieve verhalen van onze klanten over deze merken. Door onze goede band met de leveranciers, profiteert u  van onze scherpe prijzen. Bovendien is de bezorging van de horeca diepvrieskasten gratis. Indien de horeca  diepvrieskasten op voorraad zijn, kunnen wij deze binnen twee dagen bij u afleveren.

Service

Als extra service bieden wij u de kans om gebruik te maken van onze onderhoudsservice. Onze servicemonteurs nemen dan het onderhoud van uw horeca diepvrieskast voor hun rekening. Wilt u meer weten over deze service of heeft u nog vragen over ons assortiment? Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar!