levering Snelle levering
service Uitstekende service
advies Vakkennis en deskundig advies
sterren 9.8

diepvrieskast aanbieding

Diepvrieskast aanbieding

Wij hebben speciaal voor u diverse diepvrieskasten in de aanbieding. Als u uw horeca vriezers wilt vervangen of uitbreiden, dan is het nu de juiste tijd. We hebben voor u de volgende diepvrieskasten in het assortiment:

• Display diepvrieskasten, dus met een glazen deur
RVS diepvrieskasten
• Diepvrieskasten met één of met twee deuren
• En een vrieston, met een glazen sluiting, ideaal voor verpakt ijs.

Display diepvrieskasten aanbieding van RB Cool Plus

Een display vriezer is bijna een noodzaak voor veel cafetaria’s, restaurants en school- en bedrijfskantines. Niet alleen voor achter de balie, maar ook voor de zelfbediening is een display diepvrieskast een goede koop. En als u thuis een flink huishouden bestiert, dan zou zelfs in uw eigen huis een display vriezer niet misstaan. Wil je graag een diepvrieskast kopen, dan ben je bij RB Cool Plus aan het juiste adres!

Display vriezers hebben twee grote voordelen:

• Het staat mooi, als alle producten netjes op rij staan;
• En, de deur hoeft niet meer zo vaak open, omdat u kunt zien wat er wel en niet in zit.

Vooral dat laatste voordeel is nuttig. Het levert een flinke energiebesparing op, want de deur hoeft minder lang open te staan. U moet natuurlijk wel de display vriezer geordend houden, anders ziet u zelf ook niet wat er wel en niet in zit.

Overige diepvrieskast aanbiedingen

Maar RVS diepvrieskasten hebben zo ook hun charme. De glimmende roestvrijstalen buitenkant is natuurlijk een blikvanger en een RVS diepvrieskast staat bijna overal erg mooi. Vooral in een horeca setting staat een RVS diepvrieskast erg goed. En, u hoeft zich niet druk te maken over hoe ordelijk (of wanordelijk!) de inhoud van de RVS diepvrieskast is… En dan is er ook nog de vrieston, met twee glazen deuren aan de bovenkant. Hieruit kunt u gemakkelijk verpakt ijs verkopen. Door het functionele en praktische ontwerp kunt de vrieston bijna overal kwijt, nergens misstaat hij. Deze vrieston heeft drie wieltjes, zodat u hem ook snel kunt verplaatsen, naar waar hij nodig is.

Heeft u vragen over de diepvrieskast aanbieding van RB Cool Plus?
Neemt u gerust contact met ons op.

053 – 737 01 40
info@rbcoolplus.nl 
Lenteweg 19, Enschede