levering Snelle levering
service Uitstekende service
advies Vakkennis en deskundig advies
sterren 9.8

Bar koelkast

Bar Koelkast

In iedere horecagelegenheid mag een bar koelkast niet ontbreken. Uw dranken dienen goed gekoeld te worden, echter dient u uw dranken ook op een representatieve manier te tonen. Kiest u bijvoorbeeld voor een mini bar koelkast, een bar koelkast met glazen deur of een koelkast met dichte deur?

Bij RB Cool Plus bent u aan het juiste adres! In ons assortiment bieden wij u een ruim assortiment van verschillende type en soorten barkoelkasten.

Kies een bar koelkast van hoogwaardige merken!

Wacht niet langer en profiteer van de hoogwaardige kwaliteit merken bij RB Cool Plus. U wilt toch ook graag dat uw bar koelkast gedurende de komende jaren uitstekend blijft functioneren? Wij verkopen daarom enkel de topmerken onder de bar koelkasten. U kunt bij ons bijvoorbeeld terecht voor koelkasten van Husky, Exquisit en Polar.

Leer onze merken kennen!

Polar heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot het betaalbare merk met een zeer hoogstaande kwaliteit. Met een garantietermijn van 24 maanden laat het merk zien dat men volkomen achter de kwaliteit van de barkoelkasten staat. Indien u kiest voor een Polar bar koelkast uit ons bovenstaande assortiment dan weet u zeker dat u kiest voor een uitstekende professionele koelkast.

Husky is al meer dan 25 jaar de specialist in koeling en beschikt over verschillende vestigingen door heel Europa. Husky staat voor innovatie en probeert zich continu door te ontwikkelen. Doordat men uitstekend luistert naar zijn klanten en het volledige productieproces van begin tot eind in eigen beheer heeft, creëert men hoogwaardige bar koelkasten waar u jarenlang profijt van heeft.

Exquisit zit net zoals Husky al jaren in het vak. Het merk is opgericht in 1993 waardoor het de jarenlange ervaring heeft doorgevoerd in de innovatie van de barkoelkasten. Het merk Exquisit is een hoogwaardig merk met betaalbare horeca-apparatuur geschikt voor de professionele horeca.

Waarom bestelt u een bar koelkast bij RB Cool Plus?

Binnen ons uitgebreide assortiment vindt u altijd wel een geschikte koelkast voor uw horecaonderneming. (of voor thuis) Profiteer direct van onze lage prijzen en gratis verzending (v.a. €199).

Wij zijn al meer dan 20 jaar specialist in koelen & vriezen, wilt u liever eerst correct geïnformeerd worden over de juiste keuze voor uw restaurant of cafetaria? Neemt u dan gerust even contact op met onze specialisten.