Pagina 1 van 1

Kleine wijnkoelkast

kleine wijnkoelkast

Bent u op zoek naar een kleine wijnkoelkast? Of het nu voor uw horecagelegenheid is of gewoon voor bij u thuis, RB Cool Plus biedt u de kleine wijnkoelkast die u zoekt. In ons assortiment kleine wijnkoelkasten hebben wij koelers van diverse afmetingen.  In de wijnkoelers is ruimte voor 11 tot 48 flessen wijn. De kleine wijnkoelkasten zijn uitgerust met een glazen deur, waardoor u eenvoudig het overzicht houdt over de voorraad, zonder steeds de deur te moeten openen.

Topmerk kleine wijnkoelkast

Wij bieden kleine wijnkoelkasten van het merk Polar, wat bekend staat als een topmerk. Keer op keer krijgen wij zeer positieve reacties van klanten over dit merk. Naast de goede kwaliteit zijn de kleine wijnkoelkasten van Polar energiezuinig en hebben ze een stoere uitstraling.  Via de display kunt u de temperatuur zo instellen, dat uw wijnen perfect gekoeld worden. Het bereik van de temperatuur loopt van 4°C tot 18°C.

Kleine wijnkoelkast bestellen

Een kleine wijnkoelkast bestelt u eenvoudig en snel bij RB Cool Plus. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Daarnaast kunt u ook kiezen voor onze onderhoudsservice. Onze servicemonteurs komen dan niet alleen uw kleine wijnkoelkast bij u installeren, maar nemen ook het verdere onderhoud voor hun rekening. Bij bestellingen boven de €199 is de verzending volledig gratis. Wilt u meer weten over onze producten of over onze service? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Lees meer