Pagina 1 van 1

Horecakoelkast met glazen deur

Horecakoelkast met glazen deur

Op zoek naar een mooie horecakoelkast met een glazen deur? RB Cool Plus kan u daarbij helpen! Wij bieden horecakoelkasten met een glazen deur in allerlei soorten en maten. Het grote voordeel van een horecakoelkast met glazen deur is dat u eenvoudig het overzicht heeft, waar de producten zich precies bevinden. Hierdoor staat de horecakoelkast met glazen deur minder lang open, wat leidt tot een energiebesparing. Onze horecakoelkasten met glazen deur zijn sowieso al erg energiezuinig.

Verschillende horecakoelkasten met glazen deur

Wij hebben een breed assortiment aan horecakoelkasten met een glazen deur. Van kleine koelkastjes tot grote exemplaren van 1000 liter. Daarbij hebben wij horecakoelkasten met één tot drie deuren, zowel klapdeuren als schuifdeuren. Voorbeelden van merken die wij aanbieden zijn Polar en Exquisit. Deze merken hebben al vaak voor tevreden klanten gezorgd.  Door onze goede relatie met de leveranciers kunnen wij scherp inkopen, waardoor u profiteert van voordelige prijzen van de horecakoelkast met glazen deur. Naast horecakoelkasten met een glazen deur hebben wij ook wijnkoelkasten met glazen deur in ons assortiment.

Horecakoelkast met glazen deur kopen

Als u een horecakoelkast met glazen deur koopt, profiteert u niet alleen van de scherpste prijzen. U kunt daarbij ook kiezen voor ondersteuning van onze servicemonteurs. Zij nemen het onderhoud van uw horecakoelkast met glazen deur voor hun rekening. Daarnaast betaalt u bij veel van onze modellen geen verzendkosten. Wilt u meer weten over onze producten of de servicedienst? Wij helpen u graag!

Lees meer