Pagina 1 van 1

Grote wijnkoelers

grote wijnkoeler

Als horecaondernemer kunt u bijna niet zonder grote wijnkoeler. Daarom heeft RB Cool Plus een breed assortiment grote wijnkoelers, allemaal van topkwaliteit. U heeft de keuze tussen diverse uitvoeringen grote wijnkoelers, variërend van een ruimte voor 50 tot 155 flessen.  Onze grote wijnkoelers hebben glazen deuren, waardoor u eenvoudig het overzicht houdt over hoeveel wijnen u in de koeling heeft. Daarnaast is het ook voor uw klanten goed te zien welke wijnen u in het assortiment heeft. Wij bieden grote wijnkoelers met klapdeuren en schuifdeuren en wij hebben uitvoeringen met één of twee deur in het assortiment van grote wijnkoelers.

Temperatuur grote wijnkoelers

De temperatuur van onze grote wijnkoelers is in te stellen van circa 4 tot 18 a 22 graden Celsius. Daarmee zijn de grote wijnkoelers ook geschikt voor het laten rijpen van wijnen. Een aantal van onze grote wijnkoelers beschikt over meerdere temperatuurzones, waardoor u in de grote wijnkoeler meerdere soorten wijn kunt bewaren.

Grote wijnkoeler kopen

Wij helpen u graag bij het maken van de keuze voor de juist grote wijnkoeler. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om gebruik te maken van onze eigen servicemonteurs. Zij leveren de grote wijnkoeler niet alleen bij u af, maar verzorgen ook het onderhoud van uw grote wijnkoelers. De meeste grote wijnkoelers hebben wij standaard op voorraad en kunnen wij binnen twee werkdagen bij u afleveren, zonder dat u hier verzendkosten voor betaalt. Bovendien profiteert u bij ons van scherpe prijzen. Wilt u meer weten over onze grote wijnkoelers of over onze service? Neem dan gerust contact met ons op.

Lees meer