Pagina 1 van 1

Dubbeldeurs vrieskast

Dubbeldeurs vrieskast

Zoekt u een dubbeldeurs vrieskast voor uw horecagelegenheid? Bij RB Cool Plus heeft u een ruime keuze aan dubbeldeurs vrieskasten.  Hij hebben zowel RVS dubbeldeurs vrieskasten als dubbeldeurs vrieskasten met blinde deuren als dubbeldeurs vrieskasten met glazen deuren in ons assortiment. Ook qua inhoud van de dubbeldeurs is het aanbod ruim. Tussen de 920 liter en 1410 liter hebben wij verschillende dubbeldeurs vrieskasten. Wat uw wens ook is, RB Cool Plus heeft het antwoord. Een aantal uitvoeringen is uitgerust met wieltjes, waardoor ze gemakkelijk op de juiste plek te zetten zijn. Alle dubbeldeurs vrieskasten bevatten een LED display, waarop de temperatuur te reguleren is. De vrieskasten hebben een temperatuur van -18 tot -25 graden Celsius.

Topmerken dubbeldeurs vrieskast

De dubbeldeurs vrieskasten uit ons assortiment zijn stuk voor stuk van topmerken. Zo leveren wij Combisteel en Polar. Over beide merken ontvangen wij steeds weer positieve reacties van onze klanten. Onze dubbeldeurs vrieskasten voldoen aan de wensen van de meest veeleisende klant.  Wanneer we de dubbeldeurs vrieskasten op voorraad hebben, kunnen wij deze binnen twee werkdagen bij u bezorgen. De bezorging is volledig gratis.

Onderhoud van uw dubbeldeurs vrieskast

Naast het afleveren en montage van de dubbeldeurs vrieskast, kunt u ook kiezen voor ons servicepakket. Onze gespecialiseerde servicemonteurs nemen dan ook het volledige onderhoud van uw dubbeldeurs vrieskist voor hun rekening. Wilt u meer weten over deze service of heeft u vragen over onze dubbeldeurs vrieskisten? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag.

Lees meer